havnen2018

Velkommen til Årets Havnefest i Silkeborg 2018

Midt i august går det løs med Silkeborgs store Havnefest, hvor vi i år har linet et stærkt program op, der lover godt for en fantastisk fest med god stemning, dans og kolde drikke i lange baner.

Programmet i Havneteltet:

Den tre dage lange fest begynder for alvor torsdag aften kl. 18, når vi serverer en lækker buffet i Havneteltet, så du kan blive både mæt og komme i god stemning, inden Bryan Adams Tribute indtager scenen resten af aftenen.

Fredag eftermiddag fylder det lokale band Atlas luften med sprøde toner, så der er mulighed for at mødes ved Havnen til en kold fyraftensøl eller et glas dejlig rosévin, indtil middagen bliver serveret fra kl. 18. Når alle har spist op og er klar til at danse og have en fest, spiller Det Vildeste Band dansegulvet i gang. 

Lørdag er der mulighed for at tage en hel dag ved Havnen og nyde både solen, Silkeborgs smukke havneområde, god musik og selskab af gode venner. Vi begynder kl. 11.30 med et lukket frokostarrangement med lækker buffet og intimkoncert med Sko/Torp. Klokken 15 åbner vi igen teltet, når det lokale band Atlas endnu engang skaber hyggelig eftermiddagsstemning. Aftenen er dedikeret til nogle af de største danske hits, når Den Røde Tråd går på scenen med Shi-bi-dua og Kim Larsennumre.

Dørene åbner alle tre aftener for alle, der ikke har købt spisning ca. kl. 20. For at beholde sin plads ved bordet anbefales det derfor, at man sørger for, at der hele tiden er en fra selskabet, der bliver siddende, mens andre går i baren eller på toilettet.